Specialist in digital architecture & data flow uit Amersfoort

Contact

ArchiFlow ontwerpt en implementeert IT-oplossingen voor (retail)bedrijven. Een van de bedrijven die wij op het gebied van digital architecture en data flow op de kaart hebben gezet is Bouwmaat, een groothandel in bouwmaterialen. Bekijk hieronder de details van onze verrichtingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact op.

Bouwmaat bedrijfslogo

BlueDolphin-implementatie

BlueDolphin is het samenwerkingsplatform voor inrichting- en verandering van optimale bedrijfsprocessen. De samenhang tussen infrastructuur, applicaties, data en processen wordt vastgelegd en inzichtelijk gemaakt. 

ArchiFlow begeleidt en realiseert de implementatie van BlueDolphin bij Bouwmaat. Door middel van een uitgewerkte aanpak die past bij de behoeften en situatie van Bouwmaat wordt gefaseerd gewerkt aan een solide fundament voor verandering.

Neem contact op voor meer informatie
Bouwmaat logo

Middleware ontwerp en implementatie

Voor Bouwmaat heeft ArchiFlow een belangrijke bijdrage geleverd aan de inrichting en ingebruikname van de  E2E-bridge middleware omgeving. Mede door succesvolle inzet van deze technologie zijn met succes een nieuwe online verkoopsysteem en een logistiek centrum gerealiseerd. Beide met hoge mate van moderne koppelingen en communicatiestandaarden.
De opdracht omvatte een datamodelanalyse, het ontwerpen en implementeren van interfaces met behulp van XML-bestanden, REST en SOAP, het maken van mappings, transformaties en validaties. 

De E2E-bridge is volledig model gebaseerd met behulp van BPMN- en UML-activiteit, UML-klasse en UML-sequentiediagrammen.

Bekijk onze partnerships