ArchiFlow: uw IT-architect uit Amersfoort

Contact

Bij ArchiFlow onderhouden we graag duurzame relaties met onze partners. Wij geloven dat het aangaan van goede samenwerkingen ons én onze partners sterker maakt. En daar profiteren niet alleen wij van, maar ook onze klanten. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze partners. Wilt u meer informatie over onze IT-diensten? Neem gerust contact met ons op. 

Retail Experts

Retail Experts (RE) is sinds 2004 de fullservice-partner van retailbedrijven en groothandels in Nederland en België op het gebied van informatie en management. Retail Experts regisseert daarbij de business cases, begeleidt de invoering ervan en ondersteunt bij de operationele uitvoering van ICT-processen.

BlueDolphin

BlueDolphin is het samenwerkingsplatform voor alle betrokkenen bij de inrichting van optimale bedrijfsprocessen en hoe die door IT-middelen en data worden ondersteund. BlueDolphin geeft inzicht in de huidige status en ondersteunt het identificeren en realiseren van verbetermogelijkheden.
BlueDolphin is een SaaS-applicatie en wordt op basis van maandelijks gebruik in rekening gebracht. Het aantal gebruikers per organisatie is altijd onbeperkt.

Neem contact op voor meer info

E2E

In het digitale tijdperk is de intelligente samenwerking van alle systemen, processen en mensen in een organisatie een sleutelfactor voor succes. Een efficiënte end-to-end-integratie van uw IT-systemen is  de sleutel om flexibel en snel te kunnen werken en om het overzicht te behouden van uw bedrijf. E2E biedt u een volwassen en tegelijkertijd zeer innovatief integratieplatform. Ze hebben meer dan 20 jaar gewerkt aan innovatieve integratieprojecten en kunnen, dankzij de modelbenadering, hun klanten behendigheid, snelheid en transparantie bieden.